• sportief wandelen 2017 - 2
  • sportief wandelen 2017

Sportief wandelen met Fysiotherapie Midden Veluwe

UDDEL    -   Fysiotherapie Midden Veluwe en SvEnergy (Sven Klatt) hebben de handen ineengeslagen om actieve producten op te gaan zetten om mensen actief te houden en uiteraard te activeren. We kennen allemaal dat gevoel wel, eigenlijk moet ik wat gaan doen, maar ach ik zit toch wel lekker op de bank. Het is niet zo dat we nu gaan zeggen dat de zitbank je vijand moet gaan worden, maar wat we graag zouden zien is dat je er iets aan gaat doen.

Door het laagdrempelig te houden hopen wij dat onze actie en in de toekomst acties je zullen aanspreken. We beginnen met sportief wandelen en wel met een gratis les in onze prachtige omgeving in de buurt van onze locaties in Elspeet, Uddel en Garderen.

Hiervoor nodigen wij jullie van harte uit, zie ons affiche! Meld je tijdig aan en wij zorgen voor de juiste invulling.

Wat zijn dan eventueel nog meer acties…….. Bootcamp, Kettlebell, Personal Coaching etc….

Wij houden jullie op de hoogte, maar we kunnen en willen maar 1 ding tegelijk en dat doen we dan goed!

bron: Fysiotherapie Midden Veluwe

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203