• orthopedagoog in uddel

Spreekuren orthopedagoog in Uddel

UDDEL    -    Zoals bekend, is in Uddel een onderzoek uitgevoerd onder jongeren en opvoeders in Uddel. Hieruit is gebleken dat er veel opvoedvragen zijn. Naar aanleiding daarvan is het Centrum voor Jeugd en Gezin gevraagd een spreekuur te beginnen. Door enkele spreekuren van het CJG in West te verschuiven naar Uddel kan in deze vraag worden voorzien. De spreekuren worden verzorgd door een orthopedagoog, Angelique van der Wielen. Ouders en jongeren kunnen bij haar terecht voor kortdurende ondersteuning (vergelijkbaar met het opvoedsteunpunt) en indien nodig kan een beschikking worden afgegeven voor zwaardere vormen van jeugdhulp.

De spreekuren in Uddel zullen starten als een pilot van mei tot en met september 2015. Ruimte is gevonden bij huisartsenpraktijk Uddel dr. Van der Brugge. Het eerste spreekuur zal waarschijnlijk zijn op 21 mei a.s. van 9.30 tot 13.30 uur. Angelique van der Wielen is dan aanwezig en ouders en jongeren kunnen met haar een afspraak maken. Ook kunnen ze inlopen, maar dan zal ze niet altijd direct tijd hebben.

Voor een afspraak kan contact worden opgenomen met het CJG 055 357 88 75 of de huisartsenpraktijk 0577 401 251.  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203