• plan uttilochweg 12 nov 18

Start bouw Woonzorgcentrum Uttilochweg begin 2019

UDDEL    -    In oktober tijdens de Open Dag van de Koningin Wilhelminahof was er nog geen groen licht voor de plannen van Gert Hop voor het woonzorgcentrum aan de Uttilochweg.

Nu, november 2018, zegt een blijde Gert Hop: “De plannen zijn onherroepelijk. Dat betekent dat we kunnen gaan beginnen met de realisatie van het plan. We zijn volop bezig met geïnteresseerden voor de 2 woningen aan de voorkant. Verder zijn we volop bezig met de laatste details voor de appartementen”.

Er moet eerst gesloopt worden voor er gebouwd kan worden. De planning is om in februari 2019 de opstallen te slopen.

De start voor de bouw van de woningen is gepland 1e kwartaal 2019. De bouw voor de appartementen is gepland 2e kwartaal 2019. Als alles volgens planning mag verlopen dan hoopt men dat het in het eerste kwartaal van 2020 gerealiseerd is.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203