• DSC_2905[1]
  • DSC_2873[1]
  • DSC_2802[1]

Succesvol Binnentoernooi Udeo

UDDEL    -   Vrijdagavond 16 januari was het een gezellige drukte in sporthal De Schier. De liefhebbers van volleybal konden volop genieten van die mooie sport. De volleybalvereniging Udeo hield haar jaarlijkse binnentoernooi, het Schreuder Brood en Banket Binnentoernooi. Twintig teams hadden zich ingeschreven. De één had een nog mooiere naam dan de ander. Wat te denken als De Parenclub, De Flying Docters en de Tegenpartij. Namen waarbij je van alles kunt bedenken, maar niet direct dat het volleybalteams zijn. De Flying Docters vlogen soms dan ook letterlijk over de vloer van de sporthal. Het was een sportief toernooi waarbij de teams op het scherpst van de snede streden om de winst. De winnaar van 2014, HGS Regiobank, moest genoegen nemen met de vierde plaats. Zij moesten in de strijd om de derde en vierde plaats het onderspit delven tegen het team Stel Apart.

De finale van het toernooi ging tussen het team Heybrechts en het team De Kokken. De strijd ging lang gelijk op, maar De Kokken stookten het vuur tegen het van de partij nog iets op en het team Huybrechts moest voor het tweede achtereenvolgende jaar genoegen nemen met de tweede plaats.

De Kokken waren de terechte winnaar en hebben het toernooi nu voor de derde keer op hun naam geschreven.

De organisatie mag terugzien op een fantastisch toernooi waar elk jaar weer veel mensen plezier aan beleven.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203