• okt 2017 - 3
 • DSC_7211
 • DSC_6758 (1)

Succesvol naseizoen

UDDEL   -   De laatste nbta wedstrijd was voor de meiden in het friese Bolsward, na een lange reis mochten ze de vloer op een sterk deelnemingsveld en veel deelnemers wisten de meiden zich toch sterk te houden Elvira won met haar 1-baton een gouden medaille en met haar dance een mooie 5de plek met mooie punten wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Roos deed voor de laatste keer mee met haar kidstwirl optreden en behaalde een 4de plek in die klasse waar 17 deelnemers in geplaatst Warren. Met  haar dance behaalde ze een 3de plaats goed voor brons. Roos gaat nu trainen  net als haar zus het onderdeel  1-baton , na het nieuwe jaar zal ze daarmee ook de vloer opgaan de trainsters Ria en Wilma vinden daar toch meer uitdaging in zit .dik tevreden met twee Friese MEDAILLES gingen ze die avond na huis.

Ook stond de laatste wedstrijd van de ntsb bond op programma dit keer was het Veenendaal .hier kwam roos op de vloer met haar freestyle n5 jeugd en werd door de jury beloond met GOUD. Elvira mocht ook de vloer op met haar freestyle n4 jeugd  en behaalde ook GOUD. Elvira mocht nog een keer de vloer op met haar twirling 1 baton N4 en behaalde hier in een GOUDEN  MEDAILLE en tevens promotie na de N3 .Super trots was haar trainster Ria Spaan en Wilma Vierhuis dat de meiden in zo korte tijd zo enorm zijn gegroeid en dan beloond worden met zo resultaat is gewoon super!!

A.s zaterdag staat de MBGF kampioenschap in 't Harde op het programma waar in ze eerder dit jaar zich voor hebben geplaatst tijdens de wedstrijd in Geldermalsen . Roos behaalde toen 78 punten met haar dance jeugd AP1 en Elvira 85 punten  en promotie in de klasse AP 2 jeugd tijdens die wedstrijd. Als de meiden de punten a.s zaterdag weten te behalen voor het Nk zullen ze in December afreizen na Waalwijk maar zo ver is het nog niet eerst zien op ze die ticket weten te bemachtigen .

Voorop staat genieten van je optreden het plezier hebben in je sport .

 

tekst en foto's: Gerlinde den Besten

 

1 Reacties


 1. Henk Bronkhorst
  30 oktober 2017
  Hoi, Gezien het vele nieuws misschien een idee om zelf een aparte website te maken? Groet, Henk Bronkhorst

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203