• pleinactie 15 mrt 17 - 12
  • pleinactie 15 mrt 17 - 11
  • pleinactie 15 mrt 17 - 10

Succesvolle actie voor schoolplein PWA school

UDDEL   -    De actie die leerlingen van groep 5 van de Prins Willem-Alexanderschool in Uddel voor het opknappen van het schoolplein hebben gehouden is zeer succesvol verlopen. Alle leerlingen hebben € 5,00 gekregen om daarmee aan het werk te gaan en om dan zoveel mogelijk winst te maken om geld bijeen te krijgen voor het opknappen van het schoolplein.

Leerlingen van groep 5 hadden woensdagmiddag 15 maart een zaal ter beschikking gekregen in Het Blanke Schot en daar kon men meedoen met rondjes bingo. Er werden loten verkocht, waarmee ook mooie prijzen waren te winnen. Verder was o.a. lekker fruit te koop.

Het was echt 'bingo!!!' voor deze jonge ondernemers. Met die investering van € 5,00 hebben een winst gedraaid waar menig ondernemer jaloers van wordt.

Wat ook fantastisch was voor de leerlingen, is dat Uddelse ondernemers spontaan op deze actie hebben ingehaakt door prachtige prijzen ter beschikking te stellen.

Deze middag heeft een mooie zet gegeven in de goede richting voor het schoolplein van de Prins Willem-Alexanderschool.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203