• 1200 toernooi 18 - 2
  • 1200 toernooi 18 - 4
  • 1200 toernooi 18 - 5

SV Prins Bernhard organiseert voor de 27e keer Uddel 1200 toernooi

UDDEL   -   Zaterdag 16 juni 2018 belooft het weer een mooi en sportieve dag te worden op het Sportpark De Zandsteeg in Uddel. Dan wordt voor de 27e keer het 'Uddel 1200 toernooi' gehouden door SV Prins Bernhard. 

Twintig teams, die verdeeld zijn over vier poules, van elk vijf teams, strijden deze dag om de 1e plaats, de felbegeerde wisselbeker. Wie wil er nu niet als 27e winnaar staan bij het indrukwekkende rijtje van winnaars. Of lukt het de winnaar van 2017, Rhetap, de titel de prolongeren? Zal niet eenvoudig worden.

Om 09.00 uur wordt de aftrap gegeven en begint de bal te rollen en de verwachting is dat rond 15.15 uur de finale begint.

Voor de kinderen zal er een groot springkussen aanwezig zijn, wel geheel voor eigen risico van ouders/verzorgers. Er zullen 16 juni ook lootjes verkocht worden met mooie prijzen. De opbrengst hiervan is voor het energieproject waar men bij SV Prins Bernhard mee bezig is.

De toegang is gratis.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203