• DSCF1923
  • DSCF1922
  • DSCF1921

Team Hollander techniek winnaars zaalvoetbaltoernooi 2015

UDDEL    -    Vrijdagavond 24 april was er het zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Schier. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de Ornajevereniging Uddel. Er doen maximaal 10 voetbalteams mee die verdeeld zijn over 2 poules. Om 18.00 uur was de aftrap van de eerste wedstrijd en zo rond 21.30 waren de poulewedstrijden gespeeld. Daarna ging het tussen COOP en De Viersprong om de 3e en de 4e plaats. Na de reguliere speeltijd was het nog steeds 0-0 en moesten strafschoppen dus de wedstrijd beslissen en daarin toonde De Viersprong dat ze betere waren. Ze wonnen de strafschoppenserie met 3-1.

De finale ging tussen Hollander techniek en Classic XL. Het team van Hollander liet van het begin af zien dat ze over een betere techniek beschikten en goed op de counter konden spelen. Ze wonnen de finale dan ook verdiend met 3-0 van Clasic XL en gingen dus met de hoofdprijs van de dag 'de eer' naar huis.

De Oranjevereniging Uddel mag terugzien op een geslaagd toernooi. De deelnemende teams zorgden met hun sportieve inzet voor dat het een mooi en spannend toernooi was, ook voor de neutrale toeschouwer.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203