• tele2b

Tele2 laat abonnees in de kou staan

UDDEL    -    De inwoners van Uddel die klant zijn bij telecommunicatiebedrijf Tele2 hebben al vanaf 31 maart j.l.last van een storing en kunnen dus niet bellen. Bij Tele2 ontkennen zelfs dat er een storing is in Uddel. Tele2 heeft geen eigen netwerk, maar maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en verschuilen zich dus achter T-Mobile. Ze kunnen en willen zelfs niet aangeven wanneer de storing is opgelost. Op de site van T-Mobile staat dat er een storing is in Uddel, maar bij Tele2 nemen ze dat niet over.

Ondertussen is de woede bij een aantal klanten in Uddel van Tele2 tot het kookpunt gestegen, zo blijkt op het forum van Tele2. Klanten worden op kosten gejaagd als men het advies van Tele2 op volgt, door b.v. een nieuwe Simkaart aan te schaffen.

Reacties zijn o.a.

Tele2 weet zelf niet waar de storingen zijn. Ze houden ook stug vol dat er geen storing is (zie website) en de suggestie voor de toestelhulp is helemaal flauwekul. Tele2 (en T-Mobile) liggen er al sinds dinsdag 31 maart uit in Uddel en ook in gedeelten van Elspeet. KPN en Vodafone hebben wel dekking maar daar heb je als Tele2 klant niets aan.

Schandalig! Op haar website zegt Tele2 het volgende: In ons Klantenprogramma gaan wij een stap verder voor onze klanten. Het programma biedt ons kansen om op een andere manier met onze klanten samen te werken. Nou, we weten inmiddels hoe je op een andere manier met je klanten om kunt gaan: door glashard te ontkennen dat er problemen zijn, door klanten van onjuiste info te voorzien, door klanten op kosten te jagen en door ze gewoon te negeren. Dan ga je inderdaad een stap verder maar niet "voor" je klanten.

Tele2: lost het probleem op en laat ons weten wanneer dat gaat gebeuren! Actie!

16 Reacties


 1. willem mulder
  05 april 2015
  ik ben zelf ook tele2 klant met 2 abbo's ik heb ook contakt gehad en het is nu eenmaal zo dat tele2 gebruikt maakt van Tmobile netwerk. tele2 heeft mij beantwoord en zij kunnen er niks aandoen want het probleem ligt bij Tmobile en die geven totaal geen reactie op welke vraag dan ook, Tmobile heeft schijt aan de mobile gebruiker!!
  • Aart van de Kuilen
   05 april 2015
   Je bent toch klant bij Tele2? Ik ook en dan heb ik toch niets met T-Mobile te maken? Ik heb toch niet aan Tele2 gevraagd om het netwerk van T-Mobile te gebruiken? Ik betaal Tele2 toch keurig elke maand? Dan moeten zij het oplossen en niet op hun site blijven volhouden dat er geen storingen bekend zijn.
 2. Gijs Dijkgraaf
  05 april 2015
  Het is niet te geloven dat een bedrijf zo met zijn klanten durft om te gaan. Ook ik heb twee keer kontakt gehad met tele2 maar zij nemen niet de verantwoordelijkheid die ze moeten nemen, en dan heb je naar mijn mening geen bestaansrecht.
 3. Name
  06 april 2015
  Ik wist helemaal niet dat ze telefoon hadden in Uddel?
  • Jan Nijhof
   06 april 2015
   Hier een reactie op NAME, Wees flink een vermeld je naam en de niet zo flauw.
 4. Fam. van den Brink
  06 april 2015
  Ook wij hebben allebei een abonnement bij Tele 2 ,,word hier ziek van..ook contact gehad met Tele 2, reactie van het bedrijf : sorry mevrouw, wij hebben geen storing in Uddel..Moeten nu wel een week kosten betalen, ja die gaan gewoon door...dat vinden ze heel gewoon...wij kunnen ons abonnement over 1 maand opzeggen ,en we gaan dat zeker doen...WIJ ZIJN ER KLAAR MEE...wij hopen dat velen ons zullen volgen...aan klantvriendelijkheid mankeert ook wel het een en ander bij TELE 2
 5. Truus
  06 april 2015
  Bin ík effe blie dat 'k dr niet in etrapt bin! Veul staarket allemoal!
 6. Aart van de Kuilen
  06 april 2015
  Een vergoeding aanvragen bij Tele2 als de storing is opgelost, kan hier: https://www.tele2.nl/vergoeding/
 7. Kees de Weerd
  06 april 2015
  Tele2 heeft geen landelijke dekking en daarom is het bereik altijd bagger bij deze provider. Ik ben laatst overgestapt naar KPN en heb nergens last meer van.
 8. Reijer Schouten
  07 april 2015
  Beste mensen, stap gewoon over op het eerste telecombedrijf KPN. Al jaren heb ik deze provider. Nog nooit geen problemen gehad met KPN. Sterkte allemaal met tele2. Ik kan me voorstellen dat dit niet leuk is.
 9. Aart van de Kuilen
  07 april 2015
  Ik heb een reactie van Tele2 gekregen waarom nu al dagen op hun website staat dat er geen storingen zijn. De storing in Uddel (en Elspeet) betreft "een relatief kleine storing met geen grote impact en daarom is ervoor gekozen om dat niet apart te vermeld op onze website". Niet belangrijk dus, ook met het oplossen zal dus wel geen haast gemaakt worden. Wat een klant- en servicegerichte organisatie!
 10. Sander Kok
  07 april 2015
  Sinds vorige week dinsdag niet mobiel bereikbaar. Tele2 erkent pas na enkele dagen dat er storing is. Bieden zelfs geen begin van een oplossing. Heel vervelend en totaal niet klantvriendelijk. Inmiddels ruim zeven dagen verder en nog niets gebeurd. Dat moet ik eens proberen bij m'n klanten...
 11. Hans Kroon
  08 april 2015
  Ik kan jullie frustraties heel erg goed begrijpen. Vorig jaar zelfde soort problemen gehad bij een andere provider, tot driemaal toe mijn abonnement door de provider ' spontaan, een foutje' opgezegd. En ik moest maar aantonen en bellen en wachten etc. Was het na de tweede keer helemaal zat en ben toen weer teruggegaan naar onze oude KPN. En tot op heden geen problemen. Het heeft vervolgens nog een half jaar geduurd totdat de vorige provider met excuses en tegemoetkoming in de kosten kwam. (Vorige provider was overigens Canal Digitaal).
 12. uddel.info
  09 april 2015
  Hieronder een reactie van Tele2 - geplaatst donderdag 9 april rond 19.00 uur Hallo allemaal, Ik begrijp dat er nog onduidelijkheid is omtrent de storing in Uddel, vandaar bij deze een kleine update. Avdkuilen slaat de spijker op de kop. Helaas is de storing nog steeds gaande. We hadden eerst te horen gekregen dat deze verholpen moest zijn maar dat is teruggetrokken na meerdere reacties dat dit niet het geval was. Via de storingspagina van T-Mobile (https://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/service-en-contact/bereik/storingen.aspx) kan de actuele status bekeken worden. De melding staat op 01-04-2015 dus iets onderaan de pagina. Natuurlijk begrijpen we dat men het zat begint te worden, jullie zijn niet de enige! Het enige dat we op dit moment kunnen doen is jullie nog om geduld vragen. Excuses voor het ongemak! Groetjes Maurice
 13. Diumenge
  11 april 2015
  Laat Tele2 dit voelen door allen uw abonnement op te zeggen. Stel ze in gebreke. U heeft niet te maken met het feit dat zij voor hun dienst van T-Mobile afhankelijk zijn, dat is hun probleem en risico.
 14. olaf walbeck
  14 juni 2016
  heden, 14.6 .2016, 15.15 uur, na een half uur gesprek met tele2 over de vaste lijn mbt :wel geluid maar geen tv-beeld viel de vaste lijn uit. dus, mobiel bellen 020 7544444 keuze 2. resultat: marjolein van tele2 vraagt de voeding uit het zwarte kastje te trekken en na 1 minuut weer aan te sluiten. ok vaste lijn werkt, tv werkt. vraag : vergoeding voor bijna een uur telefoonkosten. ga na www.tele2/vergoedingen en vul formulier in. resultaat: site bestaat niet meer. wie helpt? olaf

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203