• luchtalarm

Testtoon luchtalarm als vroege wekker

UDDEL    -    De veiligheidsregio meldt dat de testtoon van het luchtalarm in de Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland en IJsselland midden in de nacht is afgegaan, van dinsdag op woensdagnacht. Ook in Uddel hebben mensen de testtoon gehoord van het luchtalarm dat aan de Aardhuisweg staat. 

Het waren enkele korte geluiden die de palen voor het luchtalarm uitstootten. Dat kwam doordat tijdens het tweewekelijkse op tijd zetten van de palen vermoedelijk een vinkje is vergeten weg te halen. Daardoor klonk een testtoon, een soort claxonstoot. Die klinkt anders dan het echte luchtalarm, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

,,Onze excuses aan iedereen die er wakker van is geworden. Gelukkig werkt alles naar behoren'', zegt de woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland.

1 Reacties


 1. Name
  20 juni 2018
  Uw reactie*dat was schrikken als je er kort bij woont .pff .

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203