• bilj. 13 nov - 11
  • bilj. 13 nov - 8
  • bilj. 13 nov - 7

Tien over Rood was spannend toernooi

UDDEL   -   Het Tien van Rood toernooi van Biljartvereniging De Drie Banden in Dorpshuis Het Blanke Schot was weer zeer geslaagd. Er streden 85 deelnemers om een plekje in de halve finale op de vrijdag en het was elke avond tot het laatst toe spannend. Zo kwamen er op de vrijdag twintig biljarters naar Dorpshuis Het Blanke Schot, om daar te strijden voor een plekje in de finale. Uiteindelijk bleven er tien spelers over, die met elkaar uit gingen maken wie zich dit jaar kampioen van het toernooi mocht noemen. Uiteindelijk waren het Gert Kok uit Uddel en Bert Spijker uit Epe, die in een barrage uit moesten maken wie er met de hoofdprijs vandoor zou gaan. Het werd uiteindelijk Bert Spijker, die als eerste eindigde. Op de tweede plaats eindigde dus Gert Kok, de winnaar van vorig jaar, Harm Bleijenberg, was al in de eerste ronde uitgeschakeld. Het was een gezellige avond in een druk Blanke Schot. Ook de samenwerking met de schietvereniging is al jaren goed. Namens deze weg wil Biljartvereniging De Drie Banden alle sponsoren bedanken, zonder hen was dit toernooi niet mogelijk.

De einduitslag is:

  1. Bert Spijker Epe

  2. Gert Kok Uddel

  3. Erik Wolf Doornspijk

  4. Gert van Maanen Terwolde

  5. Gerlof Hoekstra Deventer

  6. Diederick Boeve Uddel

  7. Joop Schild Emst

  8. Gert Hafkamp Apeldoorn

  9. Evert Dibbet Uddel

10. Wim Jeurnink Deventer  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203