• plankenkoorts 2019 - 1

Toneelgroep Plankenkoorts brengt weer prachtig toneelstuk op de planken in 2019

UDDEL   -   Op de eerste maandag van de maand oktober verzamelen de leden van toneelgroep Plankenkoorts zich in dorpshuis Het Blanke Schot. Dit is namelijk de start van de toneelavonden die al vele jaren in Uddel tijdens de winter worden opgevoerd. Elke maandagavond wordt er gerepeteerd, en zo krijgt de verhaallijn wat in het boekje staat uiteindelijk vorm op het toneel. Personages worden zich eigen gemaakt, op soms de meest rare manieren. Maar het zijn ook hele gezellige avonden waar de humor zeker boven aan het lijstje staat. Reinard Schouten heeft dit jaar de rol van regisseur op zich genomen en onder zijn leiding begint het stuk al aardig vorm te krijgen.

De naam van het toneelstuk verklappen we vast aan u. ,,Wat een ellende’’ heet het en u moet zelf maar komen kijken of het een ellende is…. of niet. De leden van Plankenkoorts doen elk jaar hun uiterste best om de mensen een leuk avondje uit te geven waar de lachsalvo’s niet van de lucht zijn.

De data dat we spelen zijn: 1, 2, en 9 februari 2019. Noteert u het alvast in uw agenda??

Wij repeteren nog even door en hopen u op een van deze data te mogen begroeten!

 

foto: facebook Plankenkoorts

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203