Menu
Nieuwsoverzicht

Toneelgroep Plankenkoorts brengt weer prachtig toneelstuk op de planken in 2019

19 november 2018

263x gelezen
1

UDDEL   –   Op de eerste maandag van de maand oktober verzamelen de leden van toneelgroep Plankenkoorts zich in dorpshuis Het Blanke Schot. Dit is namelijk de start van de toneelavonden die al vele jaren in Uddel tijdens de winter worden opgevoerd. Elke maandagavond wordt er gerepeteerd, en zo krijgt de verhaallijn wat in het boekje staat uiteindelijk vorm op het toneel. Personages worden zich eigen gemaakt, op soms de meest rare manieren. Maar het zijn ook hele gezellige avonden waar de humor zeker boven aan het lijstje staat. Reinard Schouten heeft dit jaar de rol van regisseur op zich genomen en onder zijn leiding begint het stuk al aardig vorm te krijgen.

De naam van het toneelstuk verklappen we vast aan u. ,,Wat een ellende’’ heet het en u moet zelf maar komen kijken of het een ellende is…. of niet. De leden van Plankenkoorts doen elk jaar hun uiterste best om de mensen een leuk avondje uit te geven waar de lachsalvo’s niet van de lucht zijn.

De data dat we spelen zijn: 1, 2, en 9 februari 2019. Noteert u het alvast in uw agenda??

Wij repeteren nog even door en hopen u op een van deze data te mogen begroeten!

 

foto: facebook Plankenkoorts

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX