• trapveld 18 mei 2018 - 4
 • trapveld 18 mei 2018 - 3
 • trapveld 18 mei 2018 - 2

Trapveld zorgt voor overlast

UDDEL   -    Hieronder een schrijven van Uddels Belang n.a.v. overlast die wordt ondervonden bij het trapveld/voetbalkooi bij Het Blanke Schot

 

Het trapveld achter Het Blanke Schot is de laatste jaren al vaker in het nieuws geweest. Er zijn beelden geplaatst op uddel.info van vernielingen en overlast. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd of geschreven, dus ook vandaag weer een dringende oproep.

Er komen klachten binnen bij Uddels Belang over misdragingen van gebruikers / bezoekers van het trapveld. Er wordt regelmatig hard geschreeuwd, gevloekt en zeer grove taal gebruikt door de daar aanwezige jeugd. Dusdanig erg dat mensen zich gaan schamen voor de Uddelse jeugd. Dit moet ons als inwoners van Uddel en ouders aan het denken zetten. Niet normaal dat dit gebeurt!!! Ook komen er jongelui met hun auto's tot aan het trapveld, waarna er zeer harde, overlast gevende muziek wordt gedraaid. Tevens bereiken Uddels Belang signalen dat de meegebrachte drank wordt uitgedeeld aan minderjarigen. Al met al zeer kwalijke zaken die het bestuur van Uddels Belang tot actie dwingen. Allereerst is de politie wederom op de hoogte gebracht van deze activiteiten, met het verzoek handhavend op te treden. We gaan/zijn in overleg met diverse mensen om deze problemen op te lossen. Een eenvoudige oplossing zou zijn, shovel ertegen en weg met het veld! Uddels Belang heeft jaren geleden het initiatief genomen dit te organiseren voor de Uddelse jeugd, omdat de jongelui een eigen plek wilden. Hier is veel geld in geïnvesteerd, verkregen uit subsidie, maar vooral vanuit Uddel. Het kan niet de bedoeling zijn dat dit wordt kapot gemaakt door een groep overlast gevende jongeren. Uddels Belang roept alle gebruikers van het trapveld op, elkaar aan te spreken op overlast gevend gedrag. Tevens roepen we ouders op, bespreek dit met uw kinderen en vooral, laat regelmatig uw gezicht even zien achter Het Blanke Schot. Misschien kunnen we voorkomen dat het trapveld verdwijnt. Bestuur Uddels Belang.  

11 Reacties


 1. A
  19 mei 2018
  Laat dit nieuws bij de goede komen.. misschien handiger als er een keer gericht opgetreden wordt tegen steeds dezelfde 'groep'. Dit op jongeren in het algemeen betrekken heeft geen zin lijkt me. Iedereen weet hoe het zit.. de vraag is, hoelang duurt het tot zij de verantwoordelijkheid nemen.
 2. Hoi
  19 mei 2018
  Is het weer zo ver Stop eens met het afzeiken van de jeugd
 3. Spiegel
  19 mei 2018
  Als de jeugd stopt met grensoverschreidend gedrag, stoppen de ouderen met het "afzeiken". Kattenkwaad is niet erg, maar wat daar vertoond wordt maakt me misselijk.
  • A
   19 mei 2018
   Nogmaals.. praaat niet over jeugd in het algemeen. Er is een specifieke groep. Mag best een keer de wereld in gebracht worden en eerlijk over gedaan worden.. Berichtgeving is terecht, maar doe dit richting de specifieke groep of leg het bij die gemeenschap
 4. A
  19 mei 2018
  Hetgeen van de autos heeft niks met het speelveld te maken, dat ten eerste. Dat staat er los van. Laat de goede jongeren die er op de zondag indd wel mogen komen met rust.. dat zijn niet degene die het verzieken. Dat zijn de verveelde die niks mogen en zich daar uitleven. Tijd dat er eens in de spiegel gekeken word.. gemartel met een werkgroep over jongeren. Degene die daar het meest inzitten zijn ook degene die dit ontwijken en nu moeten inzien dat 'hun' jeugd veelal de overlast veroorzaken i.p.v. wijzen naar anderen..
  • Anoniem
   21 mei 2018
   Laat de jeugd lekker gek doen. Iedereen is jong geweest.
 5. Henrick hop
  21 mei 2018
  Koekoek geniaal denk, lekker pompen
 6. Name
  22 mei 2018
  Bericht en reacties bezorgen me plaatsvervangende schaamte . . .
 7. 123
  22 mei 2018
  Hang camera's op voor mijn part. dan haal je de mensen die het verzieken er zo tussen uit.
 8. Jongeren uit Uddel
  23 mei 2018

  Beetje jammer dat er weer de negatieve dingen worden geplaatst. Er zijn ook jongens die zich wel gedragen. Dit word natuurlijk weer niet gezien!

  • 123
   25 mei 2018
   Helemaal mee eens!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203