• trikes 9 april 18 - 11
 • trikes 9 april 18 - 12

Trikeverhuur Veluwe overgenomen

UDDEL    -    In 2014 zijn Bleijenberg, van Bleijenberg’s Tuinen en Herbert Van Asselt, van Van Asselt Bouw,  gestart met Trikeverhuur Veluwe. Zij hebben dit succesvolle bedrijf afgestoten en dat is overgenomen door de familie Groeneveld van Camping en Kampeerboerderij Meerveld aan de Garderensemolenweg 77 Meerveld/Uddel.

Nico en Edith Groeneveld hebben in 2015 deze camping en kampeerboerderij overgenomen van hun ouders. Met de overname van Trikeverhuur Veluwe zien zij een mooie en passende uitbreiding die aansluit bij hun bedrijf. Zij doen dit samen met hun zoon Niels. Er staan vier trikes klaar om mee de Veluwe over te toeren.

In het bezit van een geldig rijbewijs B, dan is dit de mogelijkheid om er op uit te trekken en de Veluwe te leren kennen en verkennen op een andere manier. Je kunt je eigen route uitstippelen of verschillende andere routes rijden. Of nu in het voorjaar of de zomer is, elk jaargetijde laat de Veluwe van de  mooiste kanten zien. Wil je alleen ’s avonds een toertocht maken, of meerdere dagen gebruik maken van de trikes, alles is mogelijk en bespreekbaar. Van maandag tot en met zaterdag kan er gereserveerd worden.

Informatie: www.trikeverhuurveluwe.nl

1 Reacties


 1. Rob Scholsz
  01 september 2018

  Lijk mij een leuk idee

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203