• DSC_2343[1]
 • DSC_2291[1]
 • DSC_2206[1]

Truckfestijn Uddel

Het was weer een feest, 18 oktober

UDDEL   -   Het was zaterdag 18 oktober weer een feestelijke dag voor onze gehandicapte medemens. Het truckfestijn in Uddel werd weer gehouden. En dat al weer voor de 19e keer. 's Morgens vroeg zijn de vele vrijwillgers al in de weer om de dag om de gehandicapten, chauffeurs en begeleiders te ontvangen. Het is elk jaar weer een hele toer om het truckersfestijn te organiseren. Zo rond de klok van elf uur werd de stoet van zo'n wagens in beweging gezet, vanaf het terrein van HBT transport aan de Elspeterweg in Uddel. Voor de mensen die het misschien niet wisten, of er niet aan gedacht hadden, dat het de dag was van het truckersfestijn werden er door het claxoneren er wel aan herinnerd. Velen namen dan ook de moeite om ze langs de route toe te zwaaien, tot groot plezier van de chauffeurs en hun passagiers, met hun glunderende gezichten. De jaarlijkse route gaat ook door onze buurdorpen en als de stoet weer in Uddel arriveerd gaat men naar de rotonde bij het Uddelermeer en van daar weer naar HBT waar men 's morgens is begonnen. En daar stond de Elspeetse fanfare, in casual kleding, die voor een vrolijke muzikale ontvangst zorgde. En kon men nagenieten onder het genot van de bekende gehaktbal van deze mooie dag. Men mag als organistie met plezier terugkijken op deze geslaagde dag. Er zijn ook weer video-opnames gemaakt door Ben Kroon.

Voor informatie over deze video kan men terecht bij:

Stichting Truckfestijn Gehandicapten  -  De Rieten 12  -  3888 LM  Uddel   -  tel. 0577 - 401817

 

Wouter van Middendorp heeft een mooi filmpje gemaakt vanuit de lucht:

http://www.youtube.com/watch?v=bYl2Uq8va1c

1 Reacties


 1. Gerrine
  03 november 2014
  Zijn weer prachtige foto's Bartus..

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203