• DSC_2433 a
 • DSC_2431 a

Twee keer goud voor slagerij Boeve

UDDEL    -   Slagerij Boeve aan de Elspeterweg 38 in Uddel is op de Noordelijke Slagersmanifestatie twee keer onderscheiden met GOUD. Alle jongeren tot 26 jaar konden zich hiervoor inschrijven. Omdat Frank een opleiding volgt op de S.V.O. in Zwolle, vond hij het wel een uitdaging om zich hiervoor in te laten schrijven. Op de valreep werden zijn producten vrijdag nog naar Zwolle gebracht. Zijn ambachtelijke grillworst en satégehakt werden bekroond. De vakwedstrijden gelden als een van de meeste prestigieuze van Nederland. De jury heeft de producten beoordeeld op smaak, uiterlijk,presentatie en originaliteit. Slager Frank Boeve en zijn vader zijn er best een beetje trots op. Het geeft aan dat we in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaan. Deze week kunnen alle klanten mee delen in het succes en de bekroonde producten komen proeven.  

1 Reacties


 1. Gerrine de Bruin
  12 november 2014
  Frank van harte gefeliciteerd, 2x goud.. Daar mogen jullie zeker trots op zijn..

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203