• DSC_0000
 • DSC_0400
 • DSC_0402

Uddel getrakteerd op prachtig concert

Vijfhonderd aanwezigen hebben genoten

UDDEL    -    Muziekvereniging Juliana heeft vijfhonderd bezoekers zaterdagavond een fantastische muzikale avond bezorgd, door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht naar Uddel te halen. Het was een relatieconcert, mede door de goede banden die er zijn met de luchtmacht in Nieuw Milligen.

De avond begon op een indrukwekkende wijze door het spelen van de Nationale Taptoe Hymne met daaropvolgend één minuut stilte ter nagedachtenis van de omgekomen piloten van de luchtmacht in Mali.

Het orkest onder leiding van majoor Jasper Staps trakteerde de aanwezigen op filmmuziek en voor velen herkenbaar. Tijdens het spelen van muziek uit o.a. Jamens Bond of The Mask waren er ongetwijfeld mensen die de film in gedachten zagen passeren. Er waren ook twee solisten die samen met het orkest verschillende keren hun zangtalenten lieten horen. De dirigent probeerde nog wel om bij een paar nummers waarop gedanst kon worden de mensen van de stoelen te krijgen, maar daar was men blijkbaar niet voor gekomen. Van de muziek heeft men genoten en men gaf het orkest aan het slot dan ook een staande ovatie.

De dirigent en de solisten werden aan het eind een boeket uitgereikt, en daarmee het hele orkest bedankt voor de fantastische avond.

Ook de drie leden van muziekvereniging Juliana die voor de organisatie verantwoordelijk waren, Peter Bronkhorst, Henk van de Zande en Jan de Vries, kregen een boeket bloemen en ook de ladyspeaker Geurtje van de Hoek.

Zaterdag 11 april 2015 geeft muziekvereniging Juliana haar 'eigen voorjaarsconcert' in Het Blanke Schot  

1 Reacties


 1. Gert Hop
  23 maart 2015
  Met recht een traktatie. Een mooi avond met goede muziek en zang. Gert Hop Apeldoorn

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203