• uddelaer

Uddel heeft een bierbrouwerij

UDDEL   -   Op de Oudedijk in Uddel is sinds kort een bierbrouwerij gevestigd. Bierbrouwerij De Uddelaer. Een toepasselijke naam.

Men heeft vier bieren: Uddelaer Blond, Uddelaer India Pale Ale, Uddelaer Tripel en Uddelaer Wit.

Eigenaar van Bierbrouwerij De Uddelaer is Jacques Brinkman. Jacques Brinkman is een zeer bekende naam in de hockeywereld. Hij is recordinternational geweest en heeft een erelijst die onovertroffen is in het Nederlandse hockey.

www.uddelaer.nl

4 Reacties


 1. Alie de Ruiter
  11 juli 2017
  Waar zijn ze te proeven
 2. Cees Bronkhorst
  12 juli 2017
  Uw reactie*Goedemorgen waar is het biertje te verkrijgen
  • G. Timmer
   12 juni 2018
   *uddelaer bier is te koop in het bezoekers centrum te Staverden.
 3. Riek Kooper
  08 september 2017
  Uw reactie*Geachte Heer Ik had een vraag, Mjjn man spaar alles van en over bier. Als u wat etiketten voor mij heefd graag. Als u een boekje heefd waar ik spullen van uw Brouwerij kan kopen ,dan wil ik die ook graag. Via uw iban nummer Bijvoorbaat Mijndank Riek Riek Kooper Burg.Stemerdingl. 124 4388 KB Oost-Souburg Nederland

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203