• hartstichting 2017 - 1
  • hartstichting 2017 - 3
  • hartstichting 2017 - 4

Uddel, Meerveld en Nieuw Millingen geven gul voor de Hartstichting

UDDEL    -    In de week van 3 april tot 8 april was er de collecteweek voor de Harststichting. Ook in Uddel zijn de collectanten weer op pad geweest die week voor de Hartstichting. Met als opbrengst een prachtig resultaat. De opbrengst in Uddel, Meerveld en Nieuw Milligen was maar liefst € 1990,00. Het eindbedrag was aanmerkelijk hoger dan in 2016.

Van de collectanten in Uddel werden in twee in het zonnetje gezet. Meta Hop-van Vliet heeft 30 jaar gecollecteerd voor de Hartstichting en is er nu mee gestopt. Als dank voor die afgelopen 30 jaar kreeg zij een prachtig boeket.

Gerrie van den Bosch-Beekman gaat al 40 jaar met de collectebus voor de Hartstichting op pad. Zij heeft al die jaren met veel plezier gecollecteerd voor het goede doel, de Hartstichting, en hoopt zich de komende jaren ook hiervoor weer in te zetten. Gerrie van den Bosch-Beekman mocht ook een prachtig boeket in ontvangst nemen.

Er gaan ieder jaar weer een groot aantal trouwe collectanten op pad voor de Hartstichting, dit jaar waren er ook nieuwe collectanten. Bij de Hartstichting zijn ze blij met de inzet van de collectanten, die het al jaren doen, maar ook met de nieuwe collectanten. Het mooi dat er mensen die voor het goede doel op pad willen gaan. Hun inzet wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Allen die hebben bijgedragen aan het prachtige eindbedrag en ook alle collectanten, heel hartelijk bedankt namens de Hartstichting.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203