• buslijn 104 - 2

Uddels Belang in actie voor buslijn 104

UDDEL    -    Naar aanleiding van het artikel op uddel.info over het niet meer door Uddel laten rijden van buslijn 104 heeft het bestuur van Uddels Belang meteen actie ondernomen.

Er zijn contacten geweest met de Reizigersorganisatie Rover en met de Provincie Gelderland. De provincie heeft gereageerd en gezegd dat men eerst goed wil weten wat de consequenties zijn. Vooral van belang is welke reizigers er nadeel zullen ondervinden bij de plannen die Rover heeft geopperd. De provincie geeft aan dat er niet zomaar een buslijn verdwijnt alvorens er redelijke alternatieven zijn.

De Reizigersorganisatie Rover is door het bestuur van Uddels Belang uitgenodigd voor een constructief overleg.

Het is goed dat dit de aandacht heeft van het bestuur van Uddels Belang om daar waar het kan, mee te praten over de plannen van buslijn 104.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203