Menu
Nieuwsoverzicht

Uddels Belang stopt organiseren kerstvieringen in Het Blanke Schot

17 mei 2018

763x gelezen
1

UDDEL   –   De Vereniging Uddels Belang stopt met een negentig jaar lange traditie in Uddel. 

Hieronder geeft het bestuur van Uddels Belang uitleg wat hen tot dit besluit heeft gebracht.

Kerstfeest Uddels Belang

Sinds de oprichting van Uddels Belang, ruim 90 jaar geleden, heeft ze een Kerstfeest verzorgd voor de inwoners van Uddel.

Dit kerstfeest is ontstaan op initiatief van toenmalige koningin Wilhelmina, omdat er in Uddel geen festiviteiten werden georganiseerd.
Jarenlang is dit een heel leuke en gezellige avond geweest voor de Uddelse bevolking.
Vele jaren is hieraan medewerking verleend door muziekvereniging Juliana, Uddelse predikanten en/of schoolmeesters, inwoners van Uddel en het voormalige koor Con Amore.

Sedert een tiental jaren zien we het bezoekersaantal teruglopen van dit kerstfeest. Uddels Belang heeft in overleg met betrokkenen diverse veranderingen doorgevoerd om het geheel attractiever te maken, maar helaas zonder succes.
De tanende belangstelling en toegenomen kosten hebben het bestuur van Uddels Belang tot de conclusie gebracht om geen kerstfeest meer te organiseren. We willen vanaf deze plaats alle betrokkenen en medeorganisatoren hartelijk bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren.

Bestuur Uddels Belang

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX