• zonnetje ub

Uddels Belang zet inwoners Uddel graag in het zonnetje

UDDEL   -   Het bestuur van Uddels Belang geeft haar ogen en oren goed de kost als ze door Uddel rijden, wandelen of fietsen. Zo is ze ook opgevallen dat bermen bij Het Blanke Schot tegenwoordig er zo mooi bij liggen. Het gras wordt elke week gemaaid. Het geeft een positieve uitstraling, maar het is ook beter voor het gras, het wordt er dichter van. Een positief effect is dat er ook minder hondestront langs de kant ligt. Hiervoor verantwoordelijk is de vrijwillige onderhoudsploeg van Het Blanke Schot en dan met name Lammert Wayer, die iedere donderdag die bermen maait.

Het is niet alleen bij Het Blanke Schot dat men daar de bermen onderhoud. Op meer plaatsen in Uddel nemen bewoners de verantwoordelijkheid op zich om de bermen voor hun woning te onderhouden. Zoals aan de Aardhuisweg en de Elspeterweg en ongetwijfeld ook op andere plaatsen in Uddel wordt dit gedaan.

Het bestuur van Uddels Belang is dan zeer blij hiermee en wil dan ook graag de onderhoudsploeg van Het Blanke Schot en alle inwoners van Uddel die de berm voor hun woning maaien en onderhouden een compliment geven. Goed voorbeeld doet goed volgen is het spreekwoord.

Daar knapt Uddel van op!!!

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203