Menu
Nieuwsoverzicht

Uddelse eiergooier gepakt

10 maart 2015

315x gelezen
1

KOOTWIJKERBROEK / UDDEL    –    Deelnemers van een Whatsappgroep in Kootwijkerbroek hebben maandagmiddag een verdachte aan de politie overgedragen die met eieren naar auto’s in het dorp zou hebben gegooid. De auto’s hadden daardoor schade opgelopen.

Door getuigen was rond 16.00 uur gezien dat er vanuit een rijdende auto met eieren werd gegooid naar rijdende winkel op de Dwarsgraafweg. Kort daarvoor bleek dat ook te zijn gebeurd bij geparkeerde auto’s van een bedrijf aan de Essenerweg en de Puurveenseweg in het dorp. Via de Whatsapp-groep waarmee bewoners onderling communiceren in het kader van misdaadbestrijding, werd de melding verspreid en de politie gewaarschuwd. Deelnemers zagen de bewuste auto van waaruit zou zijn gegooid rijden reden die klem op de Veluweweg. De bestuurder, een 18-jarige jongen uit Uddel, werd aangehouden. Hij heeft inmiddels bekend.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX