• babbeltruc

Uddelse ondernemer trapt in babbeltruc

UDDEL   -    Een ondernemer uit Uddel, wenst anoniem te blijven, kreeg telefoon van 'meneer Rozenboom van de Belastingdienst'. Of de Uddelse ondernemer maar even met spoed € 8800,00 over wil maken om te voorkomen dat de Belastingdienst beslag zou leggen op zijn bedrijf. Maar die 'meneer Rozenboom' was niet van de belastingdienst, dit was een telefonische babbeltruc, hij was een regelrechte bedrieger.

Niet slim, maar oerdom, vindt de ondernemer, dat hij daar ingetrapt is. Het geld is weg, krijgt de ondernemer ook niet meer terug.

De Fraudehelpdesk Apeldoorn geeft aan de Uddelse ondernemer niet de eerste is die dit overkomt. Het afgelopen kwamen er 186 van dergelijke meldingen binnen. Geschat wordt dat slechts tien procent van de slachtoffers zich meldt en dat de schade in de miljoenen kan lopen.

2 Reacties


 1. willem
  28 maart 2017
  Uw reactie*misschien is het aftrekbaar van de belasting ????
 2. Namenn
  30 maart 2017
  Uw reactie*heb laatst iemand gehoord meer hetzelfde verhaal waar de rabobank het wel terug had kunnen halen. Heel vervelend! Sterkte

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203