• kerstdiner 18 - 16
  • kerstdiner 18 - 15
  • kerstdiner 18 - 14

Uddelse ouderen hebben genoten van het Kerstdiner

UDDEL    -    Donderdagmiddag, 20 december, stonden de tafels weer mooi gedekt in restaurant Uddelermeer voor het jaarlijkse kerstdiner voor de Uddelse ouderen.  Dit  kerstdiner voor de ouderen én de kookploeg van de Open Eettafel in de Koningin Wilhelminahof wordt ieder jaar aangeboden door de Ondernemersvereniging Uddel.

De ca. 55 deelnemers aan het kerstdiner werden hartelijk ontvangen in restaurant Uddelermeer. Ze hebben genoten van het heerlijke eten dat ze kregen opgediend. “Het vlees was zo heerlijks mals. En bij het nagerecht was er een chocoladetaartje. Dat was van binnen warm. Je snapt niet dat die chocolade niet smelt”, zei één van de aanwezigen.

Naast het lekkere eten kon men ook genieten van leerlingen van de Fruytierschool uit Uddel. Zij zorgden voor een muzikale omlijsting door verschillende kerstliederen te zingen en te spelen.

Aan het einde van het diner werd het Kerstverhaal gelezen uit Lukas. Het was een fijne en geslaagde bijeenkomst.

 

foto's: Anne Kok en Sander Kok

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203