• binnen 2016 - 21a
  • binnen 2016 - 29
  • binnen 2016 - 28

Udeo Binnentoernooi 2016 gewonnen door de Regiobank

UDDEL   -    De Volleybalvereniging Udeo uit Uddel organiseert elk jaar in januari een binnentoernooi. Er is altijd veel animo voor, ook dit jaar deden er weer twintig teams mee aan dit toernooi, wat gehouden werd op vrijdagavond 15 januari in sporthal De Schier bij Het Blanke Schot. Om kwart voor zeven werden de eerste ballen over het net geslagen. Er werd op 4 velden tegelijk gespeeld, de poulewedstrijden duurden tot kwart over negen. Daarna werden de kruisfinales en de halve finales gespeeld met om 22.00 uur de finale, waar de beslissing moest vallen welk team dit jaar met de eer zou gaan strijken. De finale ging tussen het team van de Regiobank en het team De Van Drietjes uit Zwartebroek. Het team van de Regiobank liet niets aan het toeval over en ging er dan ook overtuigend met de winst vandoor en dus als winnaar van het Binnentoernooi 2016. In 2014 waren zij ook de winnaar, maar in 2015 werden zij 'slechts' vierde. De derde plaats was voor het team Spelt en de vierde plaats voor het team Apart Stel.

De Volleybalvereniging Udeo mag terugzien op een geslaagd toernooi, waar gestreden werd voor de winst, maar waar het sportieve niet uit het oog werd verloren.  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203