• binnentoernooi 12 jan 18 - 1
  • binnentoernooi 12 jan 18 - 5
  • binnentoernooi 12 jan 18 - 4

UDEO Binnentoernooi gewonnen door Westeneng ovenbouw

UDDEL   -   Vrijdagavond, 12 januari, was er het jaarlijkse UDEO binnentoernooi in sporthal De Schier. De toernooicommissie van UDEO mocht twintig teams inschrijven. Dus het was volle bezetting, wat betekent dat men graag naar Uddel komt om deel te nemen aan dit binnentoernooi van UDEO.

Ondanks dat er een paar kleine blessures waren, werd er op een sportieve wijze gestreden om met de toernooiwinst naar huis te gaan. De winnaar werd het team van Westeneng ovenbouw die in de finale het team van Huybregts wist te verslaan.

De toernooicommissie spreekt van een gezellig toernooi wat fijn en soepel is verlopen. Die commissie is ook blij met de vrijwilligers die geholpen hebben om de wedstrijden in goede banen te leiden, zoals bij het fluiten en tellen, maar ook bij het opbouwen en weer afbreken van de velden.

Eindstand:

1. Westeneng ovenbouw

2. Team Huybregts

3. Reinier Tuinen

4. Spelt

foto's: toernooicommissie UDEO

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203