• 10 juni 17 - 112
 • 10 juni 17 - 106
 • 10 juni 17 - 109

Udeo Regiobank buitentoernooi gewonnen door Reinier tuinen

UDDEL     -     Het jaarlijkse Udeo Regiobank buitentoernooi is zaterdag 10 juni gehouden bij Het Blanke Schot. Het is voor de volleybalvereniging Udeo uit Uddel altijd weer een hele organisatie om toernooi goed te laten verlopen. Maar door de jarenlange ervaring loopt het programma als 'van een leien dakje'. Er deden dit jaar acht teams minder mee dan de afgelopen jaren. "Maar, kwantitatief zijn minder maar kwalitatief is het toernooi zeker niet minder dan de afgelopen jaren', zei Aart van de Kuilen, voorzitter van Udeo.

Er werd gespeeld in twee klassen. De Champions Leaque en de Amateurklasse. Er werd hard gestreden om de winst maar op een sportieve manier. Finales werden er niet gespeeld, wie aan het eind van de dag de meeste punten had was winnaar.

In de Amateurklasse ging het team van Rhetap, vorige week al winnaar van het Uddel 1200 toernooi, met de eer strijken. Zij mogen als winnaar in 2018 uitkomen in de Champions Leaque.

De Chapions Leaque is dit jaar gewonnen door het team van Reinier Tuinen. Reinier zelf geniet van de vakantie, maar zal op dit mooie resultaat van zijn team 'een pintje extra nemen' .

Het was prachtig weer voor het Udeo Regiobank buiten toernooi. De volleybalvereniging Udeo mag weer terugzien op een geslaagde dag. Zij zijn dan ook bijzonder blij met de sponsor die zijn naam al weer een aantal jaren aan dit buitentoernooi verbonden heeft, De Regiobank.

2 Reacties


 1. Aart
  11 juni 2017

  Bedankt maar weer Bartus voor de prachtige foto's. En het Vosje stond er weer leuk op ????

 2. Oma van de Kuilen
  12 juni 2017
  Gefeliciteerd Mooie foto`s

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203