• N310 - 1

Veiligheid N310 in de pers

UDDEL   -   Uddels Belang, Ondernemersvereniging Uddel en scholen en verenigingen hebben gezamenlijk de veiligheid van de N310 onder de aandacht gebracht van de politiek. Alle statenleden van de Provincie Gelderland zijn aangeschreven. Ook de diverse media hebben een persbericht ontvangen. Ook op uddel.info is hieraan aandacht gegeven. De Stentor heeft er een artikel over geschreven en Omroep Gelderland is in Uddel geweest voor opnames, die te zien en te horen waren op tv en radio.

Er is gesproken met de voorzitter van Uddels Belang, Evert Jan van Egteren en met de directeur van de Prins Willem-Alexanderschool, Heino Loedeman.

Artikel de Stentor               -   klik hier

Omroep Gelderland tv       -   klik hier

Omroep Gelderland radio  -   klik hier

 

afbeelding: van opnames Omroep Gelderland

1 Reacties


 1. Marcel
  22 september 2018

  Er word inderdaad hard en roekeloos gereden op de n310 mijn vrouw heeft al 3x bijna aanrijdingen gehad voor de deur, alleen omdat ze vanaf de viersprong richting elspeet links wil afslaan de oprit op en gewoon word ingehaald terwijl ze richting aangeeft.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203