• stoofpot
  • poster stoofpot

Veluwse Stoofpot Uddel

UDDEL    -    Uddel wordt de komende tijd met raad en daad terzijde gestaan door landschapsarchitecten van Zijaanzicht, Titia Hajonides en Sandra Schuit. Zij ondersteunen Uddels Belang bij de concrete verbeteringen die allang op de wensenlijst staan van Uddels Belang, onder de naam 'de Veluwse Stoofpot'. Voor dit 'gebiedslab' is geld beschikbaar gesteld door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.  Het gaat om vergroening van de N310, klompenpaden in het buitengebied en een nieuwe impuls aan het Uddelermeer. Het concept voorstel voor de N310 was te zien bij de ledenvergadering van 30 maart. Voor de klompenpaden wordt een aparte informatie-avond gehouden op maandagavond 20 april vanaf 8 uur. Dan  wordt de belangstelling gepeild om deel te nemen aan een werkgroep. Daarin zitten mensen die willen nadenken over de beste route, teksten willen maken over bezienswaardigheden en gesprekken willen voeren met grondeigenaren. De werkgroep zal worden ondersteund door Zijaanzicht en SLG.  
Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203