• mais 17 -7
 • mais 17 -6
 • mais 17 -1

Vernieling van maisveld, daders hebben zich gemeld

UDDEL    -    Op de hoek van de Markveldweg / Elspeterweg staat een stuk mais van de familie Berkelaar. Zij pachten deze grond en hebben de nodige investeringen gedaan om er mais te laten groeien. 

Nu heeft men binnenin het maisveld op verschillende plekken de mais platgelopen dan wel omver getrokken. Het grootste stuk dat plat ligt is zo'n 10 bij 20 meter. Er zijn verschillende paden waar platgetrapte mais ligt. Er zijn fietsen zien liggen aan de buitenkant van het maisveld waar men de mais is ingelopen. Aan de fietsen te zien gaat het waarschijnlijk om jeugd van zo'n 12 jaar oud. Men is verschillende keren teruggeweest, dat is te zien aan de kleur van de mais die tegen de grond ligt. Vrij recent is men er ook nog geweest.

Het is de vraag of men weet wat men gedaan heeft. Zijn het kwajongensstreken of doet men dit bewust? Op deze manier is men wel bezig om iemands inkomen te vernielen. Als eigenaar van de mais is men hier niet blij mee, om zo je mais verloren te zien gaan.  De familie Berkelaar hoopt dan ook dat men hiermee stopt. Nog beter is het dat diegene die dit gedaan hebben zich ook melden bij de familie Berkelaar.

Er is ook aangifte gedaan bij de politie.

Update:

De daders, 6 jongens, hebben zich deze avond gemeld.

1 Reacties


 1. Name
  25 juli 2017
  Dit is toch van de zotten

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203