• vernielingen juli 15 - 1
 • vernielingen juli 15 - 2

Vernielzucht

UDDEL    -    Eind vorige week, van vrijdag op zaterdag, zijn er aantal jongeren bezig geweest vernielingen aan te brengen in Uddelskampweg en Binnenveldweg. Aan de Uddelsekampweg werden nog plantjes van een beukenhaag uit de grond getrokken en in weggegooid. In de Binnenveldweg werd tegen een auto aangebeukt en heeft men geprobeerd coniferen uit de grond te trekken wat niet gelukt is. Dit is te zien op video-opnames van Wouter van Middendorp. Verderop in de straat lukte ze het wel om vernielingen aan te richten, maar dit is niet op de video te zien. Men kon ook niet met de vingers van de koelwagen afblijven die er stond voor de straatbarbeque en heeft die verplaatst.

Wouter van Middendorp heeft de video op facebook gezet en naar aanleiding hiervan heeft één van de personen die hierbij aanwezig was zich gemeld, maar had niet aan de vernielingen mee gedaan, heeft hij gezegd.

Het zou goed zijn als de daders zich melden en hun excuus maken, want het is natuurlijk te gek voor woorden dat men de tuin van mensen die met zorg is aangelegd zo verruiÏneerd.

Hierbij een link naar het filmpje van Wouter van Middendorp:

https://www.youtube.com/watch?v=-YKBCicZMoA&feature=youtu.be

De foto's zijn van facebook van Willem Kok  

1 Reacties


 1. Willem Kok
  14 juli 2015
  Dag allemaal, Ik kan u meedelen dat mij de dader(s) bekend zijn. Een van de daders heeft zich keurig bij mij gemeld, zijn excuses gemaakt en zelfs een bos bloemen bezorgd. Ook heeft hij aangegeven 'ervan geleerd' te hebben. Hoewel het gedrag uiteraard verwerpelijk blijft, vind ik het grote klasse dat hij zichzelf gemeld heeft en spijt betoond heeft. Om die reden vind ik het niet gepast om de dader(s) bekend te maken. Laten we elkaar aan blijven (durven) spreken over onfatsoenlijk gedrag!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203