• noord riezen 1

Verpaupering park

UDDEL    -    In de Stentor staat een artikel over de verpaupering van de vakantieparken op de Veluwe. Met als voorbeeld daarvan het park Noord Riezen aan de Elspeterweg in Uddel.

- Een verpauperd vakantiepark aan de rand van het Apeldoornse dorp Uddel staat model voor een veel voorkomend probleem op de Veluwe. Toeristen hebben plaatsgemaakt voor arbeidsmigranten en investeringen blijven uit, waardoor de kwaliteit van het park achteruit holt.

De provincie en gemeente zien graag dat Noord-Riezen zijn toeristische functie terugkrijgt, maar de overheden erkennen dat zij niet precies weten of zij die koerswijziging af kunnen dwingen. En dat lijkt vooralsnog het grootste obstakel voor project Vitale Vakantieparken. Provincie en gemeente kunnen van alles willen, maar uiteindelijk heeft de parkeigenaar de touwtjes in handen. -

bron de Stentor

Lees het hele artikel: klik hier

foto: Kevin Hagens - de Stentor

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203