• postnl bezorger - 1
 • postnl bezorger - 2

Vertrouwd gezicht in Uddels straatbeeld gaat weg

UDDEL    -    Bij PostNL gaat er wat veranderen bij de pakketbezorging. Binnenkort wordt de bezorging van paketten in Uddel gedaan vanuit het distributiecentrum in Apeldoorn. Dat betekent dat de vaste bezorger in Uddel, Peter van Haaften, ook uit het straatbeeld van Uddel gaat verdwijnen. Dit tot verdriet van veel inwoners van Uddel. Zij zouden graag zien dat Peter van Haaften zou blijven. Hij heeft veel vertrouwen opgebouwd in de tijd die hij in Uddel namens PostNL pakketten bezorgd. Maar helaas bij PostNL hebben ze anders besloten.

Volgens planning zal hij vrijdag 27 juli zijn laatste ronde rijden door Uddel, maar niets is zeker, dat kan nog veranderen.

Een inwoner uit Uddel heeft onderstaand artikel naar uddel.info gestuurd en laat hierin, ongetwijfeld ook namens anderen, de waardering uitkomen die men heeft voor Peter van Haaften als pakketbezorger.

- Mijn opa zei het vroeger al: “Je hebt koeien en je hebt koeien”. En dat kwam niet omdat hij stotterde, maar om aan te geven dat niet alle koeien (ondanks dat ze allemaal zwart/wit waren) hetzelfde zijn.Nu wil ik niet alles en iedereen met koeien vergelijken laat dat duidelijk zijn. Eén ding is wel duidelijk en dat is dat er steeds meer via internet wordt besteld en daardoor steeds vaker pakketten worden bezorgd in Uddel.

Nu heb je pakketdiensten en pakketdiensten Nee, ik stotter niet, maar ik wil aangeven dat er verschillen zijn. Ze zijn niet zwart/wit, maar zwart, geel, oranje en vaag.Ook heb je pakketbezorgers en pakketbezorgers. En nu wil ik even inzoomen op de kleur oranje en nog verder inzoomen op Peter van Haaften. Als enige tijd gaan de geruchten dat Peter overgeplaatst wordt naar een ander weiland. (excuus ander gebied) Blijkens navraag bij Post.nl heeft dit te maken met een herindeling van de depots. En dat vinden we jammer in Uddel. Want Peter raakte al aardig ingeburgerd in Uddel. Hij weet inmiddels waar ze lekkere koffie hebben, wie van wie familie is, (hij haalt alleen de dames van La Jumelle doorelkaar)  en weet zelfs de Hoge Duvel te vinden midden in het Kroondomein.

De enige manier om Peter voor Uddel te behouden is een aangetekende brief te deponeren in  de brievenbus van het ISS station. Deze draait eenmaal om de anderhalf uur om de aarde. (Dus die komt 16x per dag langs) Als toezichthouders zullen de astronauten (bij minimaal 300 brieven) contact opnemen met de leidinggevende van Peter of laat uw reactie achter op de site van uddel.info. - 

50 Reacties


 1. Namen n n
  21 juni 2018

  dat is ff jammer .hij was altijd voor een praatje .

 2. Name
  21 juni 2018
  Ha, ha, ha.... Ja, het is een beste vent! Als ze dit bij PostNL lezen, dan mag hij vast wel blijven. En anders zullen we hem inderdaad gaan missen.... Misschien kan hij verhuizen naar Uddel :) en in Apeldoorn gaan werken??
 3. Gerrit de Boer
  21 juni 2018
  Hopen dat hij mag blijven, fantastische bezorger!
 4. Name
  21 juni 2018
  Groot gemis voor Uddel. Iemand met een beetje aanzien die hem hier kan houden?!
 5. Henk
  21 juni 2018
  Wat jammer zeg. Je kunt hoog of laag springen, maar het staat toch al vast. Dan moet er maar iemand uit Uddel op de bus gaan rijden:)
 6. D.
  22 juni 2018
  Jammer hoor! Hij zal zeker gemist worden in ons straatbeeld!
 7. Name
  22 juni 2018

  Erg jammer! Hoop dat hij hier mag blijven komen.

 8. Name
  22 juni 2018
  Wij hopen dat hij kan blijven bezorgen in Uddel. Hij bezorgd de pakjes altijd netjes op tijd. Zo´n goede pakketbezorger willen wij niet missen!!!
 9. m
  22 juni 2018
  jammer dat hij hier uit uddel weg moet, hij is denk ik nog 1 van de weinige pakketbezorgers die de moeite neemt even een praatje te maken. Een vriendelijke en betrouwbare man die we hier zeker zullen gaan missen. Hopelijk veranderen ze nog van mening bij post nl
 10. Arnold
  22 juni 2018
  Dat is zeker een gemis "oud" en vertrouwd hopen dat ze de plannen niet doorzetten.
 11. Name
  22 juni 2018
  Wat een kansloze actie van Post NL. Is iemand eindelijk een vertrouwd gezicht, wordt iemand weer overgeplaatst. Laat Peter gewoon lekker door Uddel blijven rijden en zijn pakketten bezorgen. Wij zijn blij met hem! Dus Post NL: laat Peter in ons dorp!!!!
 12. Jan
  22 juni 2018
  Zeker jammer maar welk distributie centrum in Apeldoorn hoe heet die Groet jan*
 13. De Weerd
  22 juni 2018
  Laat Peter alsjeblieft in Uddel blijven rijden!
 14. Janneke
  22 juni 2018

  Blijven, superfijn deze bezorger! Gaat zorgvol om met bestelde goed en op hem kun je aan! Altijd beleeft en houd z’n bus heel

 15. Name
  22 juni 2018
  Jammer hoor, altijd vriendelijk en snapt tenminste hoe het hoort. Mooi laten hier!
 16. Name Reijer
  22 juni 2018

  Jammer Peter dat je weg gaat. Fijne colega. Om mee samen te werken. Peter de pakketten. Ik de brieven. Ga je missen als ik je niet meer op straat tegenkom. Altijd ff gezellig een praatje maken. Peter ga lekker verhuizen naar Apeldoorn.

 17. R
  22 juni 2018
  *Ook in het buitengebied v uddel wordt hij graag gezien
 18. Name Jansen
  22 juni 2018

   Peter moet blijven! Het is een betrouwbare vent, altijd in voor een grapje en een praatje. Hij doet zijn werk uitstekend! Dus geen flauwekul Post NL!!

 19. Jan
  22 juni 2018
  Laat hen graag blijven Fijn een praatje Dus overleg en blijf
 20. Name m
  22 juni 2018

  laat Peter lekker in Uddel blijven daar kan je tenminste op bouwen altijd op tijd .

 21. Tanja
  22 juni 2018

  Neee!!!!,dat kan echt niet.Peter moet blijven, zelfs me honden beginnen hem aardig te vinden!!vertrouwd iemand.Gewoon in uddel blijven peter!!!

 22. Ellen
  22 juni 2018
  Enkele jaren geleden heeft POST Nl. ook al besloten om Peter niet meer in Garderen te laten bezorgen. Je bent als werknemer tegenwoordig vaak geen mens meer maar een nummertje of te wel een plastic poppetje voor een werkgever. Ook wij in Garderen hebben Peter leren kennen als een altijd vriendelijke en correcte man. Kom hem nog weleens tegen in Uddel en ook dan weer een vriendelijke groet en soms een praatje. Dus Peter moet gewoon in Uddel blijven en hopelijk Garderen erbij als bezorg gebied.
 23. Gerrit Jan
  23 juni 2018
  Peter moet blijven hij kent ieder een in uddel
 24. A boeve
  23 juni 2018
  Fantastische bezorger, altijd op tijd, lekker in Uddel laten bezorgen
 25. Name annie
  23 juni 2018

   laat hem gewoon blijven fijne en vriendelijke bezorger

 26. B
  23 juni 2018

  Zo jammer dat als iemand goed werk leverd en gewaardeerd wordt er toch weer onlogische besluiten worden genomen. Alles lijkt steeds maar te moeten veranderen om het veranderen. Bij ons is Peter in een relatief korte tijd al veel geweest om van alles te bezorgen. Altijd keurig op tijd. Vriendelijke, goedlachse man en erg klantgericht. Als er geen kruid tegen gewassen is en hij toch ergens anders zijn werk moet gaan doen: mazzel voor degenen daar en wij als inwoners van Uddel dan maar hopen dat er een nieuwe bezorg(st)er komt die misschien een beetje in de buurt komt van Peters klantvriendelijkheid.

 27. Name
  23 juni 2018

  jammer hoor, soms zijn veranderingen nodig, maar niet altijd het beste besluit...

 28. henny
  23 juni 2018

  dit kan niet waar zijn.....laat peter gewoon in Uddel.

 29. Name
  23 juni 2018

  Wat jammer zeg, Peter moet blijven altijd vriendelijk en op tijd altijd een woord voor je, hij kent Uddel al zo lang hij moet gewoon blijven wat zullen wij hem missen!!!!!

 30. G
  23 juni 2018

  Neee "Pieter Post" MOET blijven. Ook heel efficiënt ziet hij je auto staan bij familie geeft hij je pakketje al mee scheelt weer een straatje rijden... Een nieuwe bezorger wegwijs maken kost veel investeren niet slim Post nl deze actie!

 31. Name hennie
  23 juni 2018

  Wat een dom gedoe laat Peter gewoon in Uddel . Altijd vriendelijk en een lach van hem, niet weg gaan, blijven .

 32. evelien
  23 juni 2018
  jammer hoor. vind maar eens een bezorger die beter bekend is in uddel dan peter.
 33. Name
  24 juni 2018
  Deze man hoort bij het dorp [afblijven]
 34. M
  24 juni 2018
  Dit krijg je nu als alles voor een Appel en een Ei (ritprijs) vervoerd moet worden. Pakketprijzen liggen zwaar onder druk "door concurrentie" 0,50€ per adres / bezorgd pakje ongeacht de hoeveelheid. En niet thuis geen extra betaling van PostNL Maar je kon met Peter van Haaften een mooie afspraak maken om het af te halen bij de COOP. Zodat hij niet bij iedereen hoeft aan te bellen om het pakje af te geven. Wat je er nu voor terug gaat krijgen is een Noord Afrikaanse man met een Bondkraagje schoudertasje die de nederlandse taal niet begrijpt en die bang is voor de hond.
 35. Name
  24 juni 2018
  Laat Peter a.u.b. blijven bezorgen in Uddel! Wij willen hem niet missen!!!!
 36. Henny
  24 juni 2018
  Erg jammer dat hij weg moet. Altijd in voor een praatje,super aardige post bezorger. Mijn Man zei dan, alweer Peter aan de deur. (ha ha gezonde jaloezie).
 37. Name
  24 juni 2018
  Onwijs jammer. Hopen op een goede afloop, al deze reacties zijn in ieder geval een groot compliment voor Peter!
 38. Henk
  25 juni 2018
  Het zou erg jammer zijn als Peter niet in Uddel blijft. Een superbezorger.
 39. Name
  25 juni 2018
  Ooh dat is echt jammer!! Veel plezier in je nieuwe wijk met bezorgen.
 40. Name
  25 juni 2018
  Dat is balen. Hij was een leuke en gezellige bezorger. Altijd in voor een praatje. Hoop dat Peter mag blijven
 41. Name
  26 juni 2018

  Zou erg jammer zijn als hij weg moet. Aardige bezorger. We gaan hem missen....vooral de geluiden van zijn bus (zijn rijgedrag????) Meestal kon je hem wel aan horen komen. En als hij haast had en je niet snel genoeg bij de deur was stond hij al bij de buren aan te bellen. Hoe het ook zij je pakje kwam gewoon altijd op de dag dat je het kon verwachten. Menigmaal was het hier ook een soort van pakhuis. Als de buren weg waren wist hij altijd wel dat hij het hier kon neerzetten. Echt een superbezorger. Misschien moet je verhuizen naar Uddel en mag je dan wel hier blijven bezorgen? Aan alle reacties te zien mogen ze je allemaal wel....dus daarvoor hoef je het niet te laten. Post.nl dit kun je niet maken...kost alleen maar geld. Zoveel pakjes hij per dag op tijd bezorgd krijgen niet zoveel bezorgers (zou bijna zeggen geen één) voor elkaar

 42. Name
  26 juni 2018
  Jammer, Hij was altijd in voor een praatje & voelde zich toch zo ondertussen wel thuis in Uddel! Altijd vrolijk, voor hem wilde je de deur wel los doen, sommige bezorgers heb je liever niet aan je deur!
 43. Name
  27 juni 2018
  Perter moet blijven in Uddel geweldige fijne bezorger actie*
 44. Name
  27 juni 2018
  Laat hem blijven a.u.b. We vertrouwen hem, dat is tegenwoordig heel wat waard! En inderdaad, hij weet de namen van heel veel mensen ,zou heel jammer zijn!
 45. Peter
  28 juni 2018
  Peter moet blijven , hij is de beste bezorger die we ooit gehad hebben.
 46. Dames La Jumelle
  29 juni 2018
  Wij willen graag dat hij blijft, vertrouwd gezicht voor velen uit ons dorp! Betrouwbaar en altijd in voor praatje! We hopen nog voor lang ;-)
 47. Name H
  03 juli 2018

  Niks weg deze bezorger , hebben we een keer een goeie moet hij weer weg. We houden hem gewoon hier.

 48. Bertha
  04 juli 2018
  Iets wat goed gaat, moet je nooit veranderen. Zeer tevreden over Peter en we hopen graag dat hij aanblijft in Uddel.
 49. Aron
  04 juli 2018
  Erg jammer als PostNL deze beslissing doorzet. Ik hoop dat ze het terugdraaien, zodat we nog lang mogen genieten van zo'n topbezorger.
 50. Name
  04 juli 2018
  Das jammer. Laat die jonge maar in uddel blijven

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203