• overlast 2b

Vuurwerkoverlast, 38 meldingen vanuit Uddel

UDDEL    -    Steeds meer mensen storen zich aan de vuurwerkoverlast rond Oud en Nieuw. De overlast wordt vooral veroorzaakt door harde knallen, te vroeg afgestoken vuurwerk en onveilige situaties op straat. Jaarlijks zorgt vuurwerk voor miljoenen euro's aan schade en honderden gewonden. Daarom hebben 30 lokale GroenLinks-fracties het initiatief genomen voor het meldpunt vuurwerkoverlast.nl. Met de meldingen op vuurwerkoverlast.nl willen de initiatiefnemers de omvang van het probleem in kaart brengen. Ze pleiten voor een jaarwisseling waarbij vuurwerk alleen nog door professionals wordt afgestoken.

Op de kaart kun je zien waar de meldingen vandaan komen en hoeveel meldingen er binnen komen. De kaart woordt een aantal keren per dag bijgehouden.

Vanuit Uddel zijn er tot nu toe, 2 januari om 8.00 uur, 38 meldingen van mensen die zeggen hinder te ondervinden door vuurwerk. Alle 38 meldingen komen vanuit het centrum van Uddel.

http://www.vuurwerkoverlast.nl/page/kaart

1 Reacties


 1. Name pietje bel
  01 januari 2017
  Uw reactie*53 meldingen sommige mensen zijn wel erg druk met bellen!!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203