• waardering mantelzorgers

Waardering mantelzorgers

APELDOORN / UDDEL    -    Vanaf donderdag 1 september kunnen mantelzorgers een éénmalig geldbedrag van € 50,- aanvragen.

Een mantelzorger zorgt langdurig en onbetaald voor een bekende of een familielid. Bijvoorbeeld een partner, kind, ouder of vriend(in). Vanwege bijvoorbeeld een handicap of chronische ziekte. De zorg duurt langer dan drie maanden of wordt meer dan 8 uur per week verleend. De gemeente wil mantelzorgers bedanken door een bedrag van € 50,-- aan hen over te maken. Op voorwaarde dat degene voor wie zij zorgen in de gemeente Apeldoorn woont.

Aanvragen voor deze mantelzorgwaardering van de gemeente verlopen via het Stedelijk knooppunt Mantelzorg De Kap. het online aanvraagformulier is van 1 september tot 1 november 2016 beschikbaar. Binnen 8 weken na de sluitingsdatum van 1 november stuurt de gemeente alle aanvragers een persoonlijke brief. Daarin staat of het geldbedrag wordt toegekend en wanneer dit wordt overgemaakt.

Voor meer informatie en aanvragen: klik hier

 
bron: Gemeente Apeldoorn
Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203