• natuurwerkdag 2017 - 2
 • natuurwerkdag 2017 - 3
 • natuurwerkdag 2017 - 1

Weinig animo voor natuurwerkdag

UDDEL    -    Zaterdag 4 november was er de landelijke natuurwerkdag. Deze dag is een initiatief van LandschappenNL. Vrijwilligers geven dan het landschap een onderhoudsbeurt.

Ook Kroondomein Het Loo deed mee aan deze natuurwerkdag. Er werd in het Lage Veld, bij 't Hof in Uddel, opslag verwijdert uit de heide, dit om bosvorming te voorkomen. ook om er zo voor te zorgen dat we kunnen blijven genieten van die mooi heidevelden. De animo voor deze natuurwerkdag in Uddel was niet groot. Twee mensen hadden zich opgegeven en waren naar 't Hof gekomen om als vrijwilliger een dag te besteden aan het onderhoudt van de natuur. Twee mensen die zo rond de middag tevreden het veld over keken en zagen wat ze al gedaan hadden. Ze waren overtuigd van de noodzaak om dit te doen en ze genoten van de natuur rond om hen heen. 

1 Reacties


 1. D. van den Top.
  04 november 2017
  2 mensen terwijl er plaats is voor 36. Dat zegt iets. Kroondomein Het Loo doet er, ook rondom Uddel, alles aan om de mensen buiten de deur (het bos) te houden. Tja, dat zie je terug op zulke dagen.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203