• werkstraf

Werkstraf voor Uddelnaar

UDDEL    -    Vrijdag 23 maart 2018 is een 24-jarige Uddelnaar veroordeelt tot een werkstraf van honderd uur.

In juli 2016 reed de man met zijn vrachtwagen door rood op de N224 in Ede en kwam in botsing met een vrouw in een scootmobiel. Hij reed in de richting van de A30. Hij had beter niet even in de spiegels kunnen kijken want toen hij weer voor zich keek zag hij dat het verkeerslicht op oranje was gesprongen. Hij reed een snelheid van tachtig kilometer per uur een dacht niet dat hij op tijd kon stoppen. Hij nam de keuze om zo snel mogelijk door rood te gaan en niet te stoppen. Op dat moment wilde een 73-jarige met haar scootmobiel oversteken en een botsing was niet meer te voorkomen. De vrouw kwam ten val en brak haar arm op drie plaatsen.

De conclusie van de rechtbank was dat de man een verkeerde keuze had gemaakt. Naast de werkstraf kreeg de Uddelnaar ook een voorwaardelijke rijontzegging van een half jaar.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203