• artikel 15 sept 15

Wie verzint nou zoiets?

UDDEL    -    Onderstaande tekst en foto zijn afkomstig van facebook Uddels Belang.

'Wie verzint nou zoiets? Voor heel Uddel 'vechten' we voor een fatsoenlijke inrichting van de 30 km wegen, zodat men zich ook meer aan de snelheid houdt. Vervolgens gaat men op een weg waar onze ouderen een ommetje maken, mensen de hond uitlaten én vele kinderen fietsen naar het voetbalveld, een einde bebouwde kom bord plaatsen met een 60km bord. Maar ja formeel is het buiten de bebouwde kom dus plaats men maar een officieel bord en een 60km bord... Bovendien moet je een coureur zijn van WRC niveau wil je hier 60 km halen maar hopelijk is iedereen zo verstandig dat men het niet eens wil proberen. Ongelofelijk en hét voorbeeld waar we mee bezig zijn in NL. Door de vele regels durft men het nuchtere verstand niet meer te gebruiken, dus, ja dan plaatst men maar een bord, regels zijn regels.
 
Uiteraard hebben wij hier op gereageerd. In samenspraak met het Kroondomein komt er een drempel en wordt het tot aan het voetbalveld 30km.'
 

Vanuit Uddels Belang is er dus contact geweest met Kroondomein. Kroondomein moet besluit nemen om de weg af te waarderen naar 30 km/ uur. Gaan ze dus ook doen.  

1 Reacties


 1. D. Koetsier
  16 september 2015
  Wanneer de dialoog met het Kroondomein betreffende deze weg in gang gezet is, wellicht een mooi moment om ook eens aan wat verlichting te denken. Zoals gememoreerd maken veel kinderen op weg naar het voetbalveld gebruik van de weg. Kan me nauwelijks voorstellen dat hier uit oogpunt van wildbeheer iets op tegen zou zijn.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203