• buslijn 104 - 1

Wijzigingen busdiensten

UPDATE

UDDEL   -  Op 10 december 2017 start de nieuwe dienstregeling van de bussen van Syntus Gelderland.

Lijn 104 Apeldoorn – Harderwijk.  De vertrek- en aankomsttijden wijzigen met enkele minuten. De bus komt straks aan in Harderwijk om .57 en vertrekt hier weer om .01. Vertrek uit Apeldoorn wordt circa .54 en aankomst in Apeldoorn wordt circa .04. 

De Kolibriediensten op zaterdag en zondag blijven aangeboden worden. Wel vervallen de Kolibrieritten van 7:55, 8:55 en 17:55 en de retourritten uit Harderwijk vanwege summier gebruik.

Tussen Nunspeet en Wittenberg wordt na 20:00 en op zondag niet met een grote bus op lijn 112 gereden. Reizigers van en naar Elspeet en Uddel moeten hun rit eerst reserveren via www.syntus.nl/kolibrie. Een klein voertuig brengt de klant dan naar de bestemming.

“Syntus Gelderland is sinds 9 oktober 2017 onderdeel van Keolis Nederland: de nieuwe naam van Syntus.
De naam Syntus Gelderland blijven we op de Veluwe gebruiken als service van Keolis.”
 
Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203