• SYNTUS

Wijzigingen dienstregeling in december

Over een maand, vanaf 13 december 2016,  gaat de nieuwe dienstregeling van de trein en bus van start in Apeldoorn. De dienstregeling staat grotendeels in het teken van optimalisatie en het verder invullen van de OV-visie van de provincie Gelderland. Voor wat betreft de stadsdienst Apeldoorn en de streekdiensten in en naar de regio rondom Apeldoorn wijzigt er in 2017 weinig ten opzichte van het huidige busaanbod. Wél zal binnenkort worden gestart met het plaatsen van Syntus-deelfietsen op OV-knooppunten.

Lijn 104 Harderwijk De busdienst gaat niet meer via Ermelo, maar via “Harderwijk Centrum” naar Elspeet, Uddel en Apeldoorn.

Klanten van Ermelo naar Apeldoorn kunnen reizen via Harderwijk, Voorthuizen of Putten Centrum/Wittenberg. Raadpleeg voor de snelste reismogelijkheid www.9292.nl. De extra reistijd van Ermelo naar Apeldoorn bedraagt circa 15 tot 20 minuten. Bij de halte “Ullerberg” is een overstap voorzien vanaf lijn 104 óp buurtbus 513 náárr Ermelo. In de andere richting is deze overstap er helaas niet. Op het moment van schrijven (9 november 2016) is het onzeker of deze halte daadwerkelijk gerealiseerd wordt voor 12 december aanstaande. Houdt de website van Syntus en 9292.nl hiervoor in de gaten.

Op zaterdag en zondag overdag rijdt op lijn 104 de Kolibrie tussen Harderwijk en Elspeet. Deze rijdt óók via Sonnevanck. Deze oproepdienst is te reserveren via www.syntus.nl/kolibrie.

Lijn 112 Nunspeet In de basis geen wijzigingen ten opzichte van de huidige regeling.

Voor alle informatie en reistijden:

Syntus Gelderland

1 Reacties


 1. Hans
  14 november 2016
  Dat is nu eens service! Een prima misschien verbinding naar Ermelo!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203