• online poll

Windenergie op de Veluwe?

UDDEL    -    Moet er windenergie op de Veluwe komen. Met andere woorden 'passen windmolens op de Veluwe'?

Een actuele vraag in deze tijd. Zijn windmolens geen horizonvervuiling in het 'grootste natuurgebied' van Nederland.

De poll met deze vraag is verwijderd en er is nu een andere poll met de vraag: Passen windmolens in de directe omgeving van Uddel?

Dit artikel blijft nog evens staan i.v.m. de reacties die binnengekomen zijn en die u hieronder kunt lezen.

4 Reacties


 1. Name
  23 juni 2017
  Liever een windmolen dan een kolencentrale op de Veluwe
 2. Nameg vanrees
  24 juni 2017
  Uw reactie*windmolens draaien niet op wind maar op subsidie. de eigenaar krijgt 17 cent terwijl als het bv 's nachts waait aangeboden uit omliggende landen voor 5cent. we gebruiken maar 1% van de energie die de zon naar de aarde straalt. daar ligt de toekomst
 3. Mari
  24 juni 2017
  Kernenergie is dé oplossing van het energieprobleem. Tegenwoordig kan dat 100 % veilig.
 4. Dirk van de Molen
  19 mei 2018
  Die windmolens zijn zware industrie, die horen niet thuis op de Veluwe of andere zeldzame natuurlijke stukjes Nederland waar de dolgedraaide Nederlander nauwelijks nog alleen kan zijn met een vogel, een bij of bloem. Zuiniger omgaan met energie lijkt verder weg, we hebben ledlampjes die 10xhet licht geven van een oude vorm van lampjes.....maar wat doet Nederland, men plaatst 10 ledlampjes in plafond, ik heb niet eens over afwasmachines en wasdrogers, kokendwaterkranen of vloerverwarming, of gotweetwat voor een onzinnige apparaten men tegenwoordig in huis sleept......en dan heb ik het nog niet eens over de industriele behoeftes aan electriciteit dat is helemaal een gekkenhuis geworden. (mijn naam is geen grap)

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203