• online poll 2

Windmolens in de directe omgeving van Uddel?

UDDEL    -    Windmolens in de directe omgeving van Uddel? Die kans is aanwezig, want Uddel is in beeld voor windmolens, en is dat iets wat we in Uddel zouden willen?

Een vraag die actueel kan worden de komende tijd. Stond er eerst een poll op uddel.info met de vraag 'Windenergie op de Veluwe?' Er staat nu een nieuwe poll met de vraag: Passen windmolens in de directe omgeving van Uddel? Dan komt het dichterbij en willen we dat?

Het is belangrijk dat u stemt op de poll, want van Uddels Belang nemen die uitkomst mee naar de openbare vergadering a.s. woensdag 28 juni, waar dit aan de orde komt.

De poll kint u vinden rechts op deze site.

2 Reacties


 1. Hans Kroon
  26 juni 2017
  Uddel moet zelfvoorzienend kunnen worden. Denk dan behalve aan een grote lompe molen eens aan een aantal kleinere, op hoge daken (industrie terrein) of gewoon een aantal kleine wind bomen in het dorp. Een tweetal alternatieven: a) verticale molens op de hoge bebouwing:http://www.solar-constructions.com/wordpress/verticale-windmolen/ Heb je geen last van, staan hoog, leveren energie (meer dan zonnepanelen per m2) of b) windbomen, http://www.duurzaambedrijfsleven.nl/energie/17232/video-gaat-deze-windboom-het-straatbeeld-veroveren Of denk anders aan een zonnepark(je) bij Uddel. Want er zijn waarschijnlijk ook mensen die wel zonnepanelen op hun huis zouden willen, maar dat niet mogen / kunnen. De poll is leuk maar erg polariserend en eenzijdig.
 2. Name G van Rees
  26 juni 2017
  Uw reactie* google eens 18 miljard subsidie voor windenergie

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203