• 22 apr - 35
  • 22 apr - 33
  • 22 apr - 32

Zaalvoetbaltoernooi 2016 gewonnen door Hollander techniek

UDDEL    -    Vrijdagavond 22 april was er weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Schier bij Het Blanke Schot. Om 18.00 uur was de aftrap, Tien teams deden aan dit toernooi mee. Er werd met veel inzet gestreden om een plaats in de finale. Uiteindelijk kwamen in de finale het team van Hollander techniek en het team van Rhetap. Het werd een mooi duel tussen twee goed voetballende teams. De keeper van Rhetap wist zijn team door een aantal mooie reddingen voor een achterstand te behoeden, maar kon toch niet voorkomen dat Hollander techniek op een 1-0 voorsprong kwam. Die was van korte duur want Rhetap had snel een antwoord klaar en maakte weer gelijk. Toch wist Hollander techniek weer op voorsprong te komen en dat konden ze vasthouden tot het eind van de wedstrijd, en verdween Rhetap met een 2-1 nederlaag onder het tapijt, en werd Hollander techniek net als in 2015 winnaar het zaalvoetbaltoernooi 2016. De organiserende zaalvoetbalvereniging uit Uddel kan terugzien op een mooi en sportief toernooi.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203