• jaarwisseling 16-17 - 2
  • jaarwisseling 16-17 - 7

Zeer rustige jaarwisseling in Uddel

UDDEL    -    De jaarwisseling in Uddel is zeer rustig verlopen. De mistige weersomstandigheden zorgden ervoor dat er van het siervuurwerk dat werd afgestoken niet veel te zien was. Die mist zorgde ervoor dat de rook van het vuurwerk bleef hangen. Maar voor de jongeren in Uddel maakte dat niet zo veel uit, zij hadden hun eigen nieuwjaarsvuur aan de Markveldweg. Ze zijn een paar dagen druk geweest om het op te bouwen en oudejaarsavond om half twaalf ging de fik er in. Waren er in het begin niet veel jongeren aanwezig, na twaalf uur werd het drukker. Ook burgemeester Berends en stadsdeelmanager Steven Gerritsen kwamen een kijkje nemen en spraken met enkele jongeren. Zij waren goed te spreken over de jongeren, dat zij zich goed aan de afspraken hebben gehouden die men met elkaar gemaakt hebben om dit nieuwjaarsvuur ook dit jaar weer tot een succes te maken.

Het was de laatste keer dat men aan de Markveldweg, tegenover de Uddelsekampweg, zo'n groot vuur kon maken. Voor de volgende keer is men al op zoek naar een andere gelegenheid. Bij de gemeente Apeldoorn en ook bij de Uddelse jongeren hopen ze dat het lukt om een andere plek te vinden voor het vuur. Op deze manier zijn we in Uddel verzekert van een rustige jaarwisseling, wat iedereen de afgelopen jaren tot grote tevredenheid stemde.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203