• foto art

Zomermarkt en Kleedjesmarkt Uddel

UDDEL    -   De laatste dinsdag in juli is het weer zomermarkt in Uddel. De Ondernemersvereniging Uddel is weer druk met de voorbereidingen.

Op 28 juli a.s is het dan  weer zover: De zomermarkt in Uddel barst dan weer los! Meer dan 100  kramen staan er weer door de straten in Uddel, met de plaatselijke ondernemers , clubs en verenigingen, die proberen hun kas weer te spekken en een gezellige dag te hebben, maar ook om de bezoekers van de gezelligste markt in de omgeving een fantatische dag te bezorgen. Evenals de voorgaande jaren staan er weer leuke kramen met allerlei oude ambachten zoals  een mandenmaker, een boekbinder,een houtdraaier,een leerbewerker of wat dacht u van een frivolite!! Komt u gerust een kijkje nemen want er staan er nog veel meer!

Het EXTRA GROTE Luchtkussen is voor de jeugd ook niet weg te denken uit het straatbeeld, waar de kinderen GRATIS op kunnen! 

Ook hoopt de muziekvereniging Juliana te komen met hun speciale huisband: "B' je Betoeterd!", De Dikke Hollandse Kersen, de barbeque staat aan, en de geur van de lekkere paling uit Harderwijk zal weer over de markt gaan.

Kortom een leuke dag vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur voor jong en oud in Uddel.
 
Voor de kleedjesmarkt  kunt u zich opgeven bij:  LA JUMELLE  -  0577 402450 Voor het huren van een kraam kunt u bellen met:  Arno Bleijenberg   -  0577402450  -  0654306928   
 
Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203