• maart 2017 - 1

Zusjes Westerbroek beginnen sterk aan nieuw wedstrijdseizoen

UDDEL   -    Het nieuwe wedstijdseizoen voor de zusjes Westerbroek is weer begonnen. Zaterdag 23 maart 2017 was er de eerste wedstrijd en die werd gehouden in Nunspeet, dus bijna een thusiwedstrijd.

Elvira Westerbroek behaalde daar met haar 1-baton een eerste plek, wat promotie betekende. Zij gaat nu van de noviceklasse naar de beginners. Elivira behaalde met haar dance een mmoie derde plaats.

Roos Westerbroek kwam uit in de kidstwirl en kreeg een beoordeling en werd tweede. Met haar dance trad ze voor het eerst op, een introductie, en hiervoor kreeg ze een beoordeling van 61.0 punten, wat een mooie score is voor de peewee noviceklasse, waar ze de volgende wedstrijd voor mag uitkomen.

De zusjes Westerbroek hebben een mooie start gemaakt van het nieuwe wedstrijdseizoen. Hun volgende wedstrijd is eind april in Elburg.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203