• 5 mrt 2016 - 3a
  • 5 mrt 2016 - 2 roos
  • 5 mrt 2016 - 1 elvira

Zusjes Westerbroek in de medalilles

UDDEL   -  Zaterdag 5 maart jl was er een twirlwedstrijd in Emmeloord, en daar aan deden Roos en Elvira Westerbroek uit Uddel aan mee uitkomende voor hun vereniging Majofique uit Wezep . Als eerste was de zes jarige Roos aan de beurt met haar kidstwirl cat.peewee. Zij werd door de jury beoordeeld met een 6,5 goed voor een zilvere medaille!!! Na de pauze was haar zus aan de beurt . Elvira 8 jaar uitkomende in de klasse novice juvenile, zij werd door de jury beoordeeld met eind punten van 64,2 goed voor een bronzen medaille!! Elvira deed haar nieuwe show voor het eerst en haar uitgangspunten warren 65,0 wat promotie betekent maar door aftrek bleef de mooie scoren van 64,2 over . Zeer tevreden en blij met de uitslag zijn de zusje Westerbroek. Ook trainster Gerda Spaan kijkt op een mooie dag terug met een verassende uitslag voor haar pupillen.   De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag  9 april te Nunspeet.  Daar gaan de zusjes Roos en Elvira nu hard voor trainen.

tekst en foto's: Gerlinde den Besten  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203