• 15 sept 18 - 9
  • 15 sept 18 - 8
  • 15 sept 18 - 7

Zusjes Westerbroek slaan hun slag

UDDEL   -   Elvira en Roos Westerbroek deden mee aan de mbgf wedstrijd gehouden in Elburg, Elvira deed die dag voor het eerst mee met een nieuw onderdeel van de NTSB,  artistic n3 juvenille de jury beloonde haar met goud en tevens plaatsing NK dat in januari in Almere wordt gehouden. Elvira wist al eerder voor haar freestyle en 1 baton de plaatsing te behalen dus ze komt op het NK voor alle drie de onderdelen uit . Met haar solo 1 baton n3 behaalde Elvira goud en haar AP jeugd 3 behaalde ze zilver en plaatsing punten voor het provinciale kampieonschap 3 november in t Harde . Roos deed mee met solo 1 baton n5 helaas geen podium plaats maar wel een sterkte routine zetten ze er neer.met haar solo AP jeugd 2 wist rood iedereen achter zich te houden en mocht ze het goud ophalen .tevens staat ze ook op de provinciale kampieonschap 3 november . Twee andere teamleden van Infinity wisten lof van de jury te behalen wat ontzetten knap is en ook niet zomaar wordt weggegeven!! De coaches Ria Spaan en Wilma Vierhuis Warren dan ook meer als tevreden over hun pupillen deze dag ,ze haalde dan ook in totaal 25 medailles met hun groep. Aanstaande zaterdag staan de meiden in Creil op de vloer, ze komen dan voor de NBTA uit.

Lijkt jou het ook leuk om ons eens te zien trainen of om zelf te gaan twirlen je bent van harte welkom op woensdagavond vanaf 18:00 in het MFC in 't Harde of kijk eens op onze website www.infinitytwirl.webs.com of volg ons op facebook Infinity Elburg.

tekst en foto's: Gerlinde den Besten

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203