• 20170923_180800 2
  • 20170923_180800 1

Zusjes Westerbroek wederom succesvol

UDDEL   -   Afgelopen zaterdag gingen de meiden na twirlwedstrijd in Harderwijk. Elvira mocht de spits afbijten met haar 1 baton dit was goed voor GOUD. Roos deed voor de pauze mee met haar Kids twirl en werd beloond met een bronzen medaille.na de pauze kwamen de meiden nogmaals met hun dance op de vloer Elvira kreeg wederom Goud van de jury en roos mocht ook voor een Gouden plak na voren komen .wat een super mooie prestaties. Aankomend weekend staat Elvira in Lelystad in de sporthal voor een bijzondere training van een topper uit Japan .seishi inagaki meervoudig wereldkampioen . 7 okt hebben de meiden de volgende wedstrijd op programma staan ze gaan dan na Waalwijk. 14.okt is er een wedstrijd gepland  in Friesland dan zullen ze afreizen na Bolsward. En eind okt na Veenendaal . November staat het kampioenschap gepland waar ze zich in juni al.voor hebben geplaatst dus nog een drukke periode voor de boeg.

tekst en foto: Gerlinde den Besten

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203